Winterkookworkshop

Genieten van de smaken van het winterseizoen!

In deze workshop gaan we voor hartverwarmende aardse smaken! In onze ruime woonkeuken bereiden we heerlijk comfortfood van groente en fruit uit het winterseizoen. We werken met lokale en biologische producten om een duurzaam menu te bereiden.

We trekken een heerlijk simpele basisbouillon die we voor onze pastinaaksoep gaan gebruiken. En we maken een kruidige jam met de warme smaken van specerijen!

Wat gaan we maken?

  • Kweepeerjam
  • Basisbouillon trekken
  • Pastinaaksoep met gember
  • Wilde kruidenboter
  • Groentecurry
  • Perentaart met losgeklopte mascarponeroom
  • Frisse munt-gember-citroenmocktail

Je krijgt alle recepten mee naar huis plus een paar heerlijke zelfgemaakte producten.

Uiteraard gaan we tussendoor ook van al het lekkers proeven en genieten.

Programma

09.30 uur
Inloop

10.00 uur
Start workshop

12.30 uur
Lunch met eigengemaakte soep, stokbrood, kruidenboter

13.00 uur
Verder met koken

16.00 uur
Samen eten en proosten met een mocktail!

17.00 uur
Einde

Wanneer, waar en voor wie

Datum: zaterdag 15 november 2025 en op aanvraag voor je eigen groepje

Locatie: Rodeschuurderwegje 37 in Ermelo

Voor wie: de workshop is voor iedereen die van koken houdt.

Docent: Annemieke Waasdorp

Kosten

€ 135,-

Inbegrepen:

  • een potje jam
  • een pot basisbouillon
  • een flesje limonadesiroop

 

De workshop gaat door bij meer dan 4 aanmeldingen

Reserveer jouw plek

Wees er op tijd bij, want we hebben maar beperkt plek. Vol = vol.