In deze wildplukworkshop gaan we de lente vieren!
In het voorjaar trekken Griekse vrouwen de natuur in om verse malse wilde groente en bergkruiden te plukken. Deze groentes worden verwerkt in een heerlijke wilde groentepastei. Wij gaan ook wildplukken in onze grote Panta Rhei tuin en gaan deze wildpluk verwerken in verschillende gerechten.
We trekken een heerlijk simpele basisbouillon die we voor onze brandnetelsoep gaan gebruiken. En we maken een frisse jam met de smaken van het voorjaar!
Wat gaan we maken?
Je krijgt alle recepten mee naar huis plus een paar heerlijke zelfgemaakte producten.
Uiteraard gaan we tussendoor ook van al het lekkers proeven en genieten.
09.30 uur
Inloop
10.00 uur
Start workshop
12.30 uur
Lunch met eigengemaakte soep, stokbrood en kruidenboter
13.00 uur
Verder met koken
16.00 uur
Samen eten en proosten met een mocktail!
17.00 uur
Einde
Datum: zaterdag 31 mei 2025
Locatie: Rodeschuurderwegje 37 in Ermelo
Voor wie: de workshop is geschikt voor iedereen die van koken houdt en gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen.
Docent: Annemieke Waasdorp
€ 135,-
wat krijg je mee naar huis?
Wees er op tijd bij, want we hebben maar beperkt plek. Vol = vol.